Hulp op maat

Voor alle vragen over baby’s en dreumessen kan je bij mij terecht. Ik ben goed bereikbaar en reageer snel.

Mogelijk heb je één of meer van onderstaande vragen. Daarop kan ik je een antwoord ‘op maat’ geven.

  • Is er iets aan de hand met mijn baby omdat hij zoveel huilt? 
  • Hoe leer ik mijn kindje doorslapen in de nachten? 
  • Wat kan ik doen aan darmkrampjes?
  • Wat kan ik doen aan de refluxklachten van mijn baby?
  • Hoe zorg ik dat ik en mijn baby goed gehecht raken?
  • Hebben de bevalling of zwangerschap invloed op het gedrag van mijn baby? 
  • Hoe krijgen mijn baby en ik een fijn ritme samen?
  • Hoe zorg ik dat ik energie houd om voor mijn kindje te zorgen en mezelf ook goed te voelen?

Daarnaast help ik jullie om je eigen krachten te (her)ontdekken en je zelfvertrouwen te vergroten.

Allereerst vraag ik je om een vragenformulier in te vullen. Hierdoor krijg ik al goed inzicht in jullie situatie (zodat ik samen met jullie tijdens het huisbezoek of aan de telefoon direct aan de slag kan). Een afspraak kan ook ’s avonds of in het weekend. Bij jonge baby’s kijk ik graag mee met een voedingsmoment.

Na het huisbezoek maak ik een plan op maat voor jullie. Hiermee gaan we samen aan de slag. Dit plan bevat inzichten, achtergrondinformatie en veel praktische tips specifiek gericht op jouw baby, jullie gezin en situatie. In mijn informatie en adviezen houd ik altijd rekening met jullie visie, leefstijl en wensen. De weken erna hebben we intensief contact en begeleid ik je stap voor stap naar een situatie waarin je je vertrouwd voelt met de zorg voor je kindje en jullie als gezin in balans zijn.

Voor hulp op maat kun je kiezen uit vier pakketten >>