Hulp op maat

Voor alle vragen over baby’s en dreumesen kan je bij mij terecht. Ik ben goed bereikbaar en reageer snel.

Mogelijk heb je één of meer van onderstaande vragen. Daarop kan ik je een antwoord ‘op maat’ geven.

  • Waarom huilt mijn baby zoveel?
  • Hoe kan ik de slaapjes overdag verbeteren/hoe leer ik mijn kind om slaapcycli aan elkaar te verbinden?
  • Hoe leer ik mijn kind doorslapen in de nacht?
  • Wat kan ik doen aan darmkrampjes?
  • Wat kan ik doen aan de refluxklachten van mijn baby?
  • Ik let al op rust en prikkelreductie, toch slaapt mijn kind nog niet goed, hoe kan dat? Wat kan ik nog meer doen?
  • Welke invloed hebben de bevalling of zwangerschap op de slaapproblemen en het huile?
  • Hoe krijgen mijn baby en ik een fijn ritme samen?
  • Hoe houd ik nog tijd over voor mezelf en mijn relatie? 

Daarnaast help ik jullie je sterker en zelfverzekerder te voelen als ouder. 

Allereerst vraag ik je om een vragenformulier in te vullen. Hierdoor krijg ik al goed inzicht in jullie situatie (zodat ik samen met jullie tijdens het huisbezoek of aan de telefoon direct aan de slag kan). Een afspraak kan ook ’s avonds of in het weekend. Bij jonge baby’s kijk ik graag mee met een voedingsmoment.

Na het huisbezoek maak ik een plan op maat voor jullie. Hiermee gaan we samen aan de slag. Dit plan bevat inzichten, achtergrondinformatie en veel praktische tips specifiek gericht op jouw baby, jullie gezin en situatie. In mijn informatie en adviezen houd ik altijd rekening met jullie visie, leefstijl en wensen. De weken erna hebben we intensief contact en begeleid ik je stap voor stap naar een situatie waarin je je vertrouwd voelt met de zorg voor je kindje en jullie als gezin in balans zijn.